Veilingen

Een hypotheekverstrekker wil bij een executieveiling soms zeker zijn van een bepaalde minimale opbrengst. Hiervoor kan hij Makelaars Netwerk volmacht verlenen om namens de geldverstrekker tijdens de executieveiling te bieden op de woning die in opdracht van de geldverstrekker onder de hamer komt.

De executieveilingen vinden plaats op diverse locaties door heel Nederland of via internet. Makelaars Netwerk kan voor de betreffende geldverstrekker deze opdracht coördineren en er voor zorgen dat er altijd een makelaar aanwezig is, ongeacht de locatie van de veiling. Indien de veiling ‘internet only’ is, kunnen we vanzelfsprekend online meebieden. Dit scheelt u als opdrachtgever zoektijd, afstemtijd en managementtijd. Voorts komt er voor alle opdrachten een uniforme factuur vanuit één organisatie.

Vaste contactpersonen

Makelaars Netwerk heeft voor alle regioveilingen in Nederland vaste contactpersonen die aanwezig zijn op de veiling. Deze personen kennen de werkwijze van de veiling, de organisatie en de lokale markt.