Promotie bij verkoop

Makelaars Netwerk is van mening dat een goede woning presentatie en bijbehorende promotie essentieel is voor een goed verkoop traject.

Wij hebben alle diensten hieronder op een rij gezet. Door een combinatie van de bovenstaande media in te zetten krijgt de woning meer aandacht zal het verkoopresultaat verbeterd worden.

Totaalpakket

Makelaars Netwerk adviseert bij een verkoopopdracht altijd een presentatie pakket in te zetten, dit bestaat standaard uit:

  • professionele fotografie
  • 360 graden foto’s
  • plattegronden
  • Video

Met de inzet van deze middelen wordt er een uitstekende presentatie geboden aan de potentiële koper en heeft het object een goede positie op funda.nl.


Funda Compleet

Beter bekeken, beter bezocht
Bij de verkoop van een huis krijgt u geen tweede kans voor een eerste indruk. Als uw aanbod er meer uitspringt, vergroot u de kans op een betere verkoop. Een betere indruk van een object, levert écht geïnteresseerde bezoekers op en scheelt u en uw klant veel tijd.

Maak het verschil en spring eruit met het funda Compleet.
Het Presentatie Pakket is een bewezen sterke combinatie van Plattegrond, 360° foto’s en Video. Samen zorgen deze producten voor een verdubbeling van de online kijkduur.

Producten in het pakket

– Plattegrond
– 360 graden foto’s
– Video


Professionele fotografie

Makelaars Netwerk hecht veel waarde aan een complete presentatie van uw object. Kwalitatief hoogwaardige foto’s zijn essentieel om de interesse te wekken. De eerste foto bij een verkoopadvertentie geeft de belangrijke eerste indruk. Hoe aantrekkelijker deze foto is, des te groter de kans dat de bezoeker verder kijkt naar de advertentie. De ‘hoofdfoto’, maar ook de overige foto’s bij uw advertentie moeten daarom prikkelend zijn.


360° foto’s

Bij het interactieve mediaproduct 360° fotografie wordt een serie foto’s gemaakt vanuit één standpunt, maar steeds uit een andere richting. Deze serie foto’s wordt vervolgens met speciale software samengevoegd tot één geheel.

Door deze aaneenschakeling van de foto’s wordt het voor een bezoeker mogelijk om met navigatieknoppen 360° in het rond te kijken. Met een klik op een zogenaamde ‘hotspot’ kan de bezoeker een andere ruimte bekijken. De bezoeker bepaalt dus zelf waarnaar gekeken wordt. Er wordt daarom bij 360° fotografie ook wel gesproken over een ‘virtuele tour’.


Plattegronden

Makelaars Netwerk levert interactieve plattegronden die indien gewenst, gekoppeld kunnen worden aan de 360° foto’s. Het product interactieve plattegrond biedt zowel een 2D (plat) als een 3D (ruimtelijk) beeld van uw woning of kantoorpand. Dit biedt een potentiële koper de mogelijkheid uw object vanuit verschillende perspectieven te bekijken en zelf opnieuw in te delen en/of in te richten. Een potentiële koper krijgt daarmee een volledig beeld van de indeling van uw vastgoed.

Interactie tussen de bezoeker en het object
Wanneer de geïnteresseerde bezoeker nieuwsgierig is naar de (verdere) mogelijkheden die de ruimte biedt, is het mogelijk dat hij/zij de interactieve plattegrond bewerkt. Muren kunnen eenvoudig worden verplaatst en de meubels kunnen geplaatst worden.


Video

Waarom een Video?
Een Video bij uw presentatie op funda brengt de sfeer van een huis en de directe omgeving over. Met een Video kunt u inzoomen op de mooiste en belangrijkste aspecten van de woning, zoals het uitzicht, de lichtinval of authentieke elementen. De online kijker ervaart zo de sfeer van het huis optimaal en krijgt een voorproefje op de werkelijke bezichtiging.

Wat zijn de voordelen?

De beste presentatie: Met video geeft u het meest complete beeld van uw woning.
Opvallend: Trekt de aandacht van de geïnteresseerde woningzoekers.
Positief: Woningzoekers waarderen een video bij uw woning.
Eén video zegt meer dan 1.000 foto’s


Facebook advertenties

Waarom adverteren op Facebook?
Makelaars Netwerk zet Facebook adverteren in om de woningen onder de aandacht van de doelgroep te krijgen.

Advertentiebeheer van Facebook biedt tevens uitvoerige statistieken om de advertentie campagne te monitoren en te optimaliseren. Facebook advertentie Makelaars Netwerk

Voordelen van Facebook adverteren

  • Groot bereik
  • Kostenefficiënt
  • Gericht adverteren
  • Optimaliseerbaar

Social Media

Het inzetten van diverse sociale media helpt de verkoop van een woning. De makelaar informeert klanten, vrienden en bekenden op een sympathieke manier over de verkoop van uw woning. Zij kunnen op hun beurt hun relaties weer, net zo eenvoudig, van informatie voorzien.

De voorgenomen verkoop wordt zo snel bij veel mensen bekend en heel vaak werkt “van horen zeggen” als een uitstekend middel om de verkoop te bespoedigen.


Verkoopstyling

Verkoopstyling kan net een andere indruk geven zodat de woning beter wordt bekeken. Ruimtes worden optimaal benut en de sterke punten worden benadrukt. Dit kan door het schuiven met meubels, opruimen en inpakken maar ook door kleine woningverbeteringen.

Direct verkoopklaar
Geen woning is hetzelfde, verkoopstyling is dus maatwerk. Een verkoopstylist zal ter plaatse beoordelen hoe de woning optimaal gepresenteerd kan worden en gaat direct zelf aan de slag. Voor alle vertrekken zal de verkoopstylist voor de zekerheid een basispakket met accessoires meenemen.


Funda Toppositie

Heeft u een object dat extra aandacht of een groter bereik nodig heeft? Dan is Toppositie interessant voor u. U kunt Toppositie inzetten in de plaats van het object óf in een andere plaats. Een Toppositie staat boven resultatenlijst, en dat valt op. Daarnaast wordt uw kantoornaam vermeld waardoor u ook met uw kantoor boven de resultatenlijst staat. Dit kan dan weer bijdragen aan uw naamsbekendheid.