Diensten

Als landelijke intermediair zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van makelaardij diensten. Uw opdracht wordt centraal georganiseerd door een team van professionals.

De centrale regie ligt gedurende het hele traject bij Makelaars Netwerk. Wij onderhouden alle contacten en beheren de processen voor u. Overzichtelijk, efficiënt en doeltreffend. Gedurende het traject wordt u voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang van uw opdracht.

 


Taxaties

Ons netwerk van zelfstandige makelaars en taxateurs is uitstekend in te zetten voor het uitvoeren van taxaties in heel Nederland. Alle deelnemende taxateurs zijn gecertificeerd en kunnen taxatie rapporten die gevalideerd zijn door het validatie instituut NWWI.

 


Bijzonder beheer

Makelaars Netwerk hanteert een succesvolle, integrale aanpak bij de verkoop van woningen. Het doel hiervan is verliesbeperking en opbrengst maximalisatie.

 


Verkooptrajecten 

Makelaars Netwerk verzorgt samen met de lokale zelfstandige makelaar het gehele verkooptraject. Door alle onderdelen van deze dienst vast te leggen in Service Level Agreement weet iedereen wat er van elkaar wordt verwacht.

 


Depotinspecties

 Samen met ons netwerk van taxateurs hebben wij inmiddels al duizenden inspecties uitgevoerd, zodoende hebben wij en ons netwerk hier een goede expertise in ontwikkeld.

 


Energielabels

Sinds 2015 is een definitief energielabel in Nederland verplicht. Dit label geeft aan hoe energiezuinig een woning is. Wilt u de woning verkopen, dan is dit verplicht bij overdracht van de woning.

 


Veilingen

Een hypotheekverstrekker wil bij een executieveiling soms zeker zijn van een bepaalde minimale opbrengst. Hiervoor kan hij Makelaars Netwerk volmacht verlenen om namens de geldverstrekker tijdens de executieveiling te bieden op de woning die in opdracht van de geldverstrekker onder de hamer komt.


Woningpromotie

Makelaars Netwerk is van mening dat een goede woning presentatie en bijbehorende promotie essentieel is voor een goed verkoop traject.

 


Uitponding

Makelaars Netwerk hanteert een integrale aanpak met als doel om de uitponding zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Het uitpondtraject kent twee verschillende trajecten, de objecten aanbieden aan de zittende huurders of aanbieden in de vrije verkoop.