Internetveiling

Een executieveiling te allen tijde te worden voorkomen. Indien het verkooptraject niet de beoogde response behaalt kan er een internetveiling worden georganiseerd. De internetveiling is een transparante en innovatieve verkoopsystematiek met als doel een eerlijke opbrengst voor woningen die verplicht verkocht of geveild moeten worden.

Hiervoor heeft Makelaars Netwerk haar eigen veilingportaal, wat kan worden ingezet om de woning per opbod te verkopen. Deze veiling kan worden gestart tijdens het verkooptraject of als de executieveiling al is ingeroepen. Dit portaal kan worden ingezet op de website van Makelaars Netwerk en hier kunnen geïnteresseerden bieden op de betreffende woning. Geïnteresseerden worden bekend met deze mogelijkheid op de website funda.nl, waar een directe link bestaat tussen beide websites.

Het voordeel om de woning voorafgaand aan de executieveiling via internet te veilen is dat de executiewaarde vooraf behaald kan worden. Hierbij wordt de woning met een lagere vanaf-prijs aangeboden, terwijl kandidaat-kopers worden gewezen op het tijdelijke karakter van deze kans die zich voordoet. Om zo veel mogelijk bieders te krijgen wordt een combinatie van verkoop- en marketinginstrumenten ingezet.

Door deze internetveiling te combineren met de verkoop of de actieve publicatie van het veilingobject zal de maximale aandacht gegenereerd worden en worden de kansen op een verkoop voor de veiling vergroot.

 

Bent u makelaar?

Kijk dan hier om te zien wat een lidmaatschap van Makelaars Netwerk voor u kan betekenen.

Dit zijn onze klanten

Wilt u meer weten?

Heeft u interesse in de dienstverlening van Makelaars Netwerk,
neemt u dan vrijblijvend contact met ons op 0513-644 488.